Close Menu

betaalinformatie

BETAALINFORMATIE

Betalen via onze site gaat altijd via een beveiligde SSL-verbinding.

U kunt kiezen uit 3 betaalmethoden:

iDEAL
De snelste manier om binnen Nederland te betalen en het verkort over het algemeen de levertijd omdat uw betaling meteen wordt verwerkt.

PayPal
Vooral voor onze buitenlandse klanten een ideale oplossing om veilig en snel te betalen.

Bankoverschrijving
Voor diegene die geen iDEAL of PayPal betaling willen doen. Deze mogelijkheid vertraagt de levering over het algemeen met 1 a 2 dagen omdat de bestelling in behandeling wordt genomen zodra het geld op onze rekening is gestort.

Consumentenrecht
Als klant heeft u altijd recht op het niet-goed-geld-terug-garantie.
Voor standaard voorraad artikelen hanteren wij het algemene recht op 7 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u de bestelling ongedaan maken. Niet standaard voorraad en/of voor u op maat gemaakte artikelen zijn hiervan uitgesloten.

AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

AfterPay voert voor Fournituren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Fournituren.nl  betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuFournituren.nlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.