Close Menu

Vlieseline

Vlieseline is de bekende merknaam dat wordt gebruikt als versteviging. Het is een soort tussenvoering of vlies wat u op stoffen kunt strijken of vastnaaien. Vlieseline is daarbij ideaal voor alle soorten verstevigingen van uw kledingstukken. U kunt de volgende soorten vlieseline in onze webshop krijgen zoals: H180, H200, H250, G405, H410, G785, S320, S520, L11, H630, H640, decovil, vliesofix, stik en trek, soluvlies en de LE420.

Veel soorten vlieseline

Bij Fournituren kunt u terecht voor veel soorten vlieseline. Het is van belang om de juiste vlieseline te kiezen voor een bepaalde stof. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘vlieseline H180.’ Dit is een soepele tussenvoering voor kleine delen en voorpanden van jassen. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘vlieseline S320.’ Dit is een licht stijve versteviging die geschikt is als opstrijkbare inleg voor tassen, riemen en hoeden. Bekijk snel onze website voor het complete overzicht van de verschillende soorten vlieseline inclusief alle bijbehorende informatie.

Verstevig uw stof met vlieseline!

Wilt u bepaalde onderdelen van kledingstukken vormvast maken, zoals een kraag of manchet? Bestel dan de juiste vlieseline via onze webshop. Met vlieseline zullen uw kledingstukken ongetwijfeld mooier worden, omdat de pasvorm wordt verbeterd en de stof soepel zal blijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten vlieseline.