Close Menu

Vilt patronen

Voor het maken van vilt wordt er een oude techniek gebruikt die waarschijnlijk bij toeval is ontstaan. Ergens in de prehistorie ontdekten mensen dat de wol van schapen goed isoleert tegen de kou. Om ook warme voeten te houden, stopten ze plukken wol in hun leren schoenen. Door weersinvloeden, zoals regen en sneeuw, ontstond er tijdens het lopen een stevig lapje: vilt. Dankzij deze ontdekking is men daarna begonnen met het maken van vilt en vilt patronen. Vilt wordt toegepast in vele producten zoals kleding, tapijten, schoenen, sieraden en sjaals. Er zijn dan ook vele vilt patronen te vinden.

Diverse soorten vilt

Bij Fournituren.nl kunt u terecht voor diverse soorten en kleuren vilt. Maar ook voor vilt patronen bent u bij ons aan het juiste adres. Vilt patronen zijn er in veel verschillende vormen, zoals een kers of een appel. Wilt u liever zelf vilt patronen maken? Dat kan met onze wol vilt, dat beschikbaar is in diverse kleuren.

Online vilt bestellen

Bekijk direct onze vilt patronen of bestel uw vilt direct in onze webshop.Heeft u vragen over onze producten? Neem dat gerust contact met ons op!