Close Menu

Studs

Studs zijn steeds vaker op kledingstukken en accessoires te vinden. Studs zijn er in verschillende vormen en maten. Hoe meer studs u op een bepaald kledingstuk heeft, hoe opvallender uw outfit eruit komt te zien. Wilt u een stoere look creëren met een basis outfit? Dan helpt een jasje met studs daarbij. En met studs zijn andere accessoires niet meer nodig, want studs vallen goed op!

Studs en nog veel meer

Bij Fournituren.nl kunt u terecht voor het kopen van studs en allerlei andere fournituren. Wij zijn al sinds 1932 actief in de fournituren handel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren van de nieuwste producten, ontwikkelingen en gadgets op het gebied van zelfmaakmode en fournituren. Wij hebben studs in allerlei soorten en maten, zoals piramide studs en ronde studs in diverse kleuren.

Studs bestellen

Voor het bestellen van studs maakt u een keuze uit ons assortiment, plaatst u de studs in uw winkelmand en rekent u veilig af met PayPal of iDeal. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het bevestigen van studs op uw kleding? Neem dan gerust contact met ons op.