Close Menu

Stoffenwinkel

Zijlstra fournituren is een stoffenwinkel. Sinds 1932 zijn wij actief als stoffenwinkel en de specialist op het gebied van fournituren. Oorspronkelijk deden wij onze verkoop als stoffenwinkel langs de deuren. Later kwamen daar onze stoffenwinkels bij. Inmiddels kunt u voor al uw fournituren terecht in onze online stoffenwinkel.

Uitgebreid assortiment

Onze online stoffenwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van applicaties tot bretels en van gordijnband tot ritsen: dankzij ons grote netwerk van inkoopkanalen voorzien wij u van de nieuwste artikelen op het gebied van mode voor een goede prijs. Daarnaast kunt u in onze stoffenwinkel ook terecht voor patronen uit het tijdschrift 'Knipmode'.

Assortiment stoffenwinkel bekijken

U kunt eenvoudig bestellen in onze online stoffenwinkel. U klikt op het product van uw keuze en plaatst het in uw winkelwagen. Vervolgens betaalt u de bestelling direct via iDeal of PayPal of kiest u voor een online overboeking. Nadat uw bestelling is ontvangen versturen wij de producten per post naar u toe. Bekijk direct het ruime assortiment van onze stoffenwinkel of bekijk onze Facebookpagina.