Close Menu

Stoffen kopen

Bent u op zoek naar een winkel om uw stoffen te kopen? Dan bent u bij Zijlstra Fournituren aan het juiste adres. Bij ons kunt u diverse stoffen kopen, maar ook applicaties, band, bretels, drukknopen, garen en naalden, kant, knopen en sluitingen, ritsen en vlieseline. Wij zijn, kortom, hét adres voor al uw artikelen op het gebied van zelfmaakmode.

Groot assortiment 

In ons assortiment kunt u op uw gemak alle producten en hun specificaties bekijken. Als u een product wilt bestellen kiest u het materiaal en/of de kleur en klikt u op 'bestellen'. De producten worden toegevoegd aan uw winkelmand, terwijl u ondertussen gewoon verder winkelt. Stoffen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Stoffen kopen bij Fournituren.nl

Als u klaar bent met het bestellen van producten en u wilt de stoffen kopen gaat u naar de kassa en betaalt u uw bestelling direct via iDeal of PayPal. Vooraf overboeken is ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de producten binnen enkele dagen worden verzonden.Om stoffen te kopen kunt u direct uit ons assortiment bestellen. Bekijk alle producten.