Close Menu

Sluitingen

Op zoek naar sluitingen voor uw broek, jas, vestje of jurk? U vindt vele soorten sluitingen in ons assortiment. Voor siersluitingen, houtje-touwtje en Chinese sluitingen, maar ook voor metalen sluitingen en ritssluitingen bent u hier op de goede plek!

Passende sluitingen

Voor uw handgemaakte broek vindt u ritssluitingen bij Fournituren.nl. Ook kunt u hier terecht voor sluitingen voor uw jas, sluitingen voor elastiek en zelfs voor bikinisluitingen! Voor uw mooie winterjas of vest vindt u op de site houtje-touwtje sluitingen, deze sluitingen zijn verkrijgbaar in donkerbruine, zwarte of leren uitvoering. Voor uw blouse kunt u kiezen voor chinese sluitingen, deze sluitingen kunt u bestellen in het wit, bruin, zwart en zelfs goud en zilver.

Sluitingen direct bestellen

Voor een overzicht van de verschillende sluitingen klikt u hier. Wilt u direct uw sluitingen voor uw handgemaakte kleding bestellen? De webshop van Fournituren.nl is erg overzichtelijk, u klikt op de sluitingen naar keuze en u ziet een foto van de sluitingen inclusief een korte beschrijving ervan. Bestel snel uw sluitingen bij Fournituren.nl of neem contact met ons op voor al uw vragen.