Close Menu

Satijnlint

Satijnlint kunt u op veel manieren gebruiken. Denk aan een mooie strik om een cadeau, een prachtig lint om een trouwboeket of leuk uw kleding op door er satijnband aan te naaien. Ook is satijnlint leuk om strikken in haar te maken of als decoratie op een kaart. Satijnbanden zijn er in vele kleuren en designs, zoals:

  • Effen knalkleuren
  • Ruitjes
  • Stippen
  • Breed
  • Smal 

Mogelijkheden satijnlint

U kunt satijnlint per rol of meter kopen en in verschillende breedtes. Satijnlint heeft kleuren van muisgrijs tot donkerrood en limegroen, voor ieder wat wils! Satijnlint kunt u gebruiken voor een groot aantal verschillende handwerken. Probeer ook eens een mooie ketting of armband te maken met satijnlint. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, dus laat uw fantasie de vrije loop!

Satijnlint kopen bij Fournituren.nl

Satijnlint is eenvoudig te bestellen bij Fournituren.nl! Maak een keuze uit ons ruime assortiment satijnlint, plaats het satijnlint in de winkelwagen en ga naar de kassa. U kunt gemakkelijk en veilig afrekenen met iDeal. De bestelling van uw satijnlint wordt binnen enkele dagen geleverd, zodat u snel aan de slag kunt! Heeft u nog vragen over ons assortiment of over een bestelling? Neem gerust contact met ons op!