Close Menu

Prym

Bij Fournituren.nl kunt u terecht voor verschillende artikelen van het merk Prym. Denk hierbij aan nestels, drukknopen en gespen. Maar ook vindt u bij ons spelden, naalden en andere toebehoren van Prym voor het maken en afwerken van uw kleding.

Producten van Prym

Wilt u bijvoorbeeld gaten in kleding netjes afwerken? Prym heeft hier de juiste nestels voor. Drukknopen van Prym hebben we in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook sierknopen van Prym zijn te bestellen in onze webshop. Het assortiment van Prym bestaat verder uit naalden, spelden en mooie naaiboxen. Een ouderwets punniksetje, maar ook als u veel moet punniken heeft Prym een breimolen in de collectie waarbij u alleen maar de hendel heen en weer hoeft te draaien. Prym heeft artikelen die uw naai- en breiwerken vergemakkelijken, waardoor u veel tijd bespaart.

Prym bestellen

Wilt u zelf zien wat Prym te bieden heeft? Bekijk dan direct het Prym assortiment! Bij Fournituren.nl plaatst u eenvoudig uw bestelling: u selecteert het product, plaatst het in uw winkelmand en rekent veilig en snel af met iDeal. De bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.