Close Menu

Naaimachine naalden

Op zoek naar Schmetz naaimachine naalden? Bekijk ons uitgebreide assoritment van Schmetz! Alle naalden zijn uit voorraad leverbaar en binnen 1-2 werkdagen bij u in huis. Schmetz is marktleider in Machine naalden en staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Vanwege onze samenwerking met Schmetz kunnen wij altijd alles uit voorraad leveren. Het is aan te raden om de maat van de naaimachine naald te kiezen op basis van het type en het gewicht van zowel het garen als het type stof dat u wilt gaan naaien. Voor vrijwel iedere creatie heeft Schmetz een geschikte naald. Heeft u toch de verkeerde gekozen? Dan kunt u altijd kostenloos retourneren!

Schmetz 

Naaien als hobby heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Met Schmetz kunt u uw creatie naar een hoger niveau tillen. De keuze van de juiste naald speelt een belangrijke rol voor een optimaal naairesultaat. Schmetz biedt een groot en kwalitatief hoogwaardig assortiment naaimachinenaalden aan voor diverse naaitaken.

Fournituren.nl levert de onderstaande universele naalden van Schmetz:

Online bestellen bij Fournituren.nl

Bij Fournituren.nl kunt u alle soorten Schmetz naamachine naalden kopen. U kunt ook de Schmetz grootverpakking kiezen als u veel soorten machinenaalden in één keer nodig heeft. De grootverpakking heeft naalden die geschikt zijn voor elke naaimachine. Bovendien bespaart u hier €15,- euro mee. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.