Close Menu

Machinenaalden

Heeft u machinenaalden nodig voor uw naaimachine? Bekijk dan gerust ons brede assortiment aan machinenaalden van het merk Schmetz, dat al hoge kwaliteit naalden produceert sinds 1851.

Naaimachinenaalden voor iedere stof

Het is aan te raden om de maat van de machinenaalden te kiezen op basis van het type en het gewicht van zowel het garen als het type stof dat u wilt gaan naaien. Onderaan de pagina met alle Schmetz machinenaalden staat een handig overzicht van alle naalden en waarvoor deze worden gebruikt. Zo kunt u de juiste keuze maken. Heeft u toch de verkeerde gekozen? Dan kunt u altijd retourneren!

Schmetz machinenaalden kopen?

Bij Fournituren kunt u vrijwel alle soorten Schmetz machinenaalden kopen. U kunt ook de Schmetz grootverpakking kiezen als u veel soorten machinenaalden in één keer nodig zal hebben. Deze grootverpakking heeft naaimachinenaalden die geschikt zijn voor elke naaimachine. Bovendien bespaart u hier €15,- euro mee. Wat voor naalden u ook zal bestellen, wij leveren uw bestelling altijd binnen 3 tot 4 werkdagen. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.