Close Menu

Elastiek

Elastiek bestaat er in vele soorten. Bij Fournituren.nl heeft u een ruime keuze uit elastiek in verschillende maten, kleuren en hoeveelheden. Doordat wij een groot netwerk van inkoopkanalen hebben kunnen wij u altijd de nieuwste artikelen tegen een goede prijs bieden.

Diverse soorten elastiek

Bij ons vindt u diverse soorten elastiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taille elastiek, knoopsgatenelastiek en elastiek voor armbanden. Er is zelfs elastiek te bestellen van 6 cm. breed! Dit elastiek wordt veelal gebruikt als riem. Bij Fournituren.nl kunt u ook terecht voor sluitingen die te bevestigen zijn aan het elastiek. Van soepel tot smal elastiek en van stevig tot breed elastiek, hier vindt u het allemaal! Om accent in uw taille te brengen bij bijvoorbeeld jurken of blouses kunt u gebruik maken van kreukherstellend tailleelastiek, dit elastiek heeft de werking dat het niet dubbelvouwt. Wilt u een smok effect creeëren in uw kleding? Maak dan gebruik van jupon elastiek, dit elastiek is zeer soepel en makkelijk door te stikken.

Elastiek kopen

Bekijk direct ons uitgebreide assortiment elastiek en koop uw elastiek snel online.U kunt in onze webshop gemakkelijk betalen via IDEAL. heeft u vragen over onze producten? Neem dan snel contact met ons op.