Close Menu

Drukknopen

Voor drukknopen van het kwaliteitsmerk Prym kunt u terecht bij Fournituren. Wij hebben drukknopen beschikbaar in verschillende groottes en zeer veel kleuren. Wij leveren uw bestelling tussen 3 en 4 werkdagen bij u thuis!

Veelzijdig assortiment drukknopen

Drukknopen kunt u goed gebruiken voor het repareren, produceren of verfraaien van uw kledingstukken. De kwaliteit van Prym drukknopen laat zich zien door de eenvoudige en probleemloze verwerking door de uitgekiende gereedschappen en goed doordachte gebruiksaanwijzingen. Prym drukknopen worden daarbij uitsluitend uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Prym Drukknopen kopen voor uw kledingstukken?

Op onze website kunt u ons assortiment aan drukknopen bekijken. Ook hebben we een handig overzicht van alle drukknopen met alle bijbehorende informatie. Om de drukknopen in te slaan, zijn er ook nog enkele handige hulpmiddelen te bestellen, zoals een Prym vario-tang. U kunt uw bestelling via onze website plaatsen en hoeft pas na ontvangst te betalen. U kunt bovendien altijd gratis retourneren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!