Close Menu

Boordstof

Boordstof wordt gebruikt voor het afwerken van boorden van t-shirts, truien, en mouwen. Fournituren.nl heeft een ruime keus aan boordstof. Diverse kleuren boordstof, maar ook verschillende patronen en stoffen. U kunt kleine lappen of grotere lappen boordstof bestellen, afhankelijk van het product.

Makkelijk rekbare boordstof

Boordstof van katoen is een fijne stof van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze boordstof bevat 95% katoen en 5% lycra en rekt daardoor gemakkelijk. Ook biedt Fournituren boordstof aan van 100% dralon, dit is grof gebreid materiaal maar rekt makkelijk mee. Als u bezig bent met het maken van positiekleding, dan kunt u gebruik maken van positieboord, dit is een boordstof die ideaal is voor positiekleding.

Meer informatie over boordstoffen

Bestel direct online uw boordstoffen of bekijk onze andere producten. Wilt u meer informatie over verschillende boordstoffen? Wilt u de prijzen bekijken of weten in welke kleuren u uw boordstof kunt bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment boordstoffen of neem contact met ons op.