Close Menu

Applicaties

Met applicaties kunt u uw eigen kleding en die van uw kinderen opleuken. Applicaties zijn plaatjes of embleempjes die veelal geborduurd zijn. De applicaties van Fournituren.nl zijn gemakkelijk op uw kleding te strijken of te naaien. U geeft in een handomdraai een nieuwe look aan oude kledingstukken. Zo kunnen ze nog jaren mee!

Assortiment applicaties

Bij Fournituren.nl vindt u een groot assortiment aan applicaties. Neem bijvoorbeeld de applicaties voor kinderen; bij ons vindt u stoere applicaties voor jongenskleding zoals een timmerman, een piratenvlag en auto’s. Maar ook voor meisjes kunt u kiezen uit verschillende applicaties. En wat dacht u van applicaties voor uw eigen kleding? Applicaties van prachtige vlinders en bloemen bijvoorbeeld? Maar ook applicaties van dieren komen in het assortiment voor, evenals applicaties bewerkt met mooie kralen en bedels. Voor teksten op stof kunt u even kijken tussen de applicaties cijfers en letters. Ook zijn er opnaaibare applicaties met stoere teksten en leuke plaatjes.

Applicaties bestellen

Bestel direct uw mooiste applicaties. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het aanbrengen van applicaties? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!