Close Menu

Elastiek

Welke soorten elastiek zijn er?


Wat is taille elastiek?

Taille elastiek is elastiek wat speciaal gemaakt is voor de taille. Denk aan joggingbroeken of pyama's. Dit elastiek is soepel en zacht en verkrijgbaar in verschillende breedtes. Het elastiek wat wij leveren is van het merk Restyle. Dit merk staat bekend om de super zachte en soepele kwaliteit. Pyama elastiek noemen wij het ook wel. Het is kook-echt en kan doorgestikt worden. Wij leveren ook elastiek wat helemaal glad is. Ook wel glad taille elastiek genoemd. Dit is wat stugger en steviger. In de productomschrijving staat duidelijk aangegeven welk elastiek soepel / stug is. Op zoek naar elastiek per rol? Neem dan een kijkje bij onze groothandelshop Fournituren Zakelijk.


Wat zijn kaartjes elastiek?

Op onze kaartjes elastiek zit 10 meter en is verkrijgbaar in verschillende diktes. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten en diktes:
Rond hoede elastiek 1mm
Soutache elastiek 3mm
Directoire elastiek 6mm
Elastiek 10mm
Elastiek 15mm
Knoopsgaten elastiek

 


Naast ons 'gewone' elastiek hebben wij ook sierelastiek in ons assortiment. Dit is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Elastiek kopen maar u twijfelt over het soort? Bel met onze klantenservice! Wij helpen u graag om een keuze te maken.